برقراری پروازهای فوق العاده توسط هواپیمایی چابهار جهت خدمت رسانی هر چه بهتر به مسافرین گرامی

شرکت هواپیمایی چابهار در راستای خدمت رسانی هر چه بهتر به مسافرین گرامی، اقدام به برقراری پروازهای فوق العاده سیستمی در مسیر تهران – کیش – تهران و تهران – مشهد – تهران در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۳ با قیمت مصوب نموده است.

به گزارش روابط عمومی هواپیمایی چابهار؛ این شرکت در راستای تاکیدات دکتر ترکی، رئیس صندوق بازنشستگی کشور مبنی بر خدمت رسانی حداکثری به مسافرین گرامی‌ که تعطیلات عید فطر را برای سفر انتخاب نموده اند و با دستور کاپیتان طباطبائی مدیرعامل هواپیمایی چابهار، اقدام به برقراری پرواز فوق العاده در مسیرهای تهران – کیش – تهران و تهران – مشهد – تهران در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۳ با قیمت مصوب نمود.

گفتنی است در صورت افزایش درخواست ها جهت خرید بلیت، برقراری پروازهای فوق العاده توسط هواپیمایی چابهار با نرخ مصوب در دستور کار این شرکت قرار خواهد گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *